Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

VivoBarefoot W Magna FG Acorn

  • 2 295 kr

I lager

Minimalistisk sko perfekt för alla sorters äventyr!

Frigör dina fötter med Magna FG! Framtagen för att ta dig från staden till  skogen och bergen. Lätt, flexibel och hållbar sko som fungerar både i  skogen och till vardags med bra grepp och känsla. Skon är tillverkad av  läder och merinoull vilket ger ett bra skydd mot väta och smuts men som  även andas. Perfekt för fjällvandring, äventyr i skogen, trail-running  och som vädertålig vardagssko. Tillverkad i vattenavstötande material som också andas bra, perfekt när du rör dig i varierande och krävande terräng. Den tunna sulan med riktigt bra grepp medför att blöta underlag som lera, mossa osv. inte blir ett hinder. Woolmark® trikåkrage för perfekt passform och naturlig rörelsefrihet.

ALL WEATHER

Tillverkad med vattentålig teknik med en överdel som har en högteknologisk tätning.

FIRM GROUND SOLE

Grov sula ger ett oöverträffad grepp tack vare dess klibbiga gummiblandning. Den 2,5mm tunna sulan med 4mm dobbar maximerar både frihetskänslan och greppet.

NATURAL MATERIALS

Tillverkad från återvunna material.

SAMARBETE MED WOOLMARK

Tillverkad  med Woolmark© merinoull, med naturlig andningsförmåga,  temperaturreglering och svettavledande egenskaper. Woolmark© ger högsta  kvalitets- och ursprungsförsäkring.

WILDHIDE LEATHER

Exklusivt,  slitstarkt läder från djur som betar utomhus och som tillhör  småskaliga jordbruk. Lädret har en speciell väderbeständig och vattentät  behandling.

REMOVEABLE THERMAL INSOLE

En  termisk innersula som kombinerar Outlast™ termiska regulator,  reflekterande folie och isolerande skum, vilket ger dig tre gånger  bättre värmeskydd än vanliga innersulor.