Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

VivoBarefoot W Jungle ESC Invisible

  • 3 095 kr

I lager

Särskilt utformad för hög temperatur och luftfuktighet, oländig terräng och korsning av vattendrag!

Djungeln är den biom på vår planet som har störst biologisk mångfaldig och därför också innebär unika utmaningar för de människor som utforskar den. Hög temperatur och luftfuktighet, en konstant fuktig miljö och kraftig undervegetation innebär att inget annat än absolut förstklassig friluftsutrustning krävs. Och det är här Jungle ESC kommer in: En barfotakänga fullmatad med funktioner och finesser som är resultatet av närmare ett årtionde av forskning och utveckling. Den är inte enbart avsedd för att se till att bäraren överlever, utan för att hen ska kunna röra sig obehindrat (allt är så klart relativt!) i jordens mest krävande miljö.

Jungle ESC är en barfota känga av expeditionskvalitet byggd för djungelutforskning. Den torkar och dränerar snabbt för fuktighetskontroll och har korrosionsbeständiga mässingsdetaljer. En kilformad tunga hjälper till att blockera farlig flora och fauna, kompletterad med en hög synlig neonfärgad foder för enkel upptäckt. Michelin-sulan är VivoBarefoots vildaste hittills med en överdimensionerad hälkloss för nödbromsning på hala ytor. Det skyddande, bioinspirerade överdraget erbjuder hög hållbarhet utan att kompromissa med andningsförmåga eller rörlighet. De medföljande snörena är långa så att du kan stoppa in dem eller linda dem runt kragen för extra skydd mot blodiglar. Och allt är tillverkat av syntetiska, veganska* material som valts för sin motståndskraft mot nedbrytning i varma, fuktiga miljöer.

  • OUTDOOR ESC MICHELIN© YTTERSULA - Den vilda sulan för vilda äventyr.
  • VEGAN* - *De huvudsakliga materialen i alla VivoBarefoots Vegan*-produkter är syntetiska och kommer inte från djur. VivoBarefoot har (ännu) inte den insyn de behöver i produktionen av alla de små komponenter (som lim och färgämnen) som används i dessa produkter för att säkerställa att de uppfyller veganernas bästa praxis. Så även om de tror att skorna är veganska kan de ännu inte garantera det och vill vara helt öppna.
  • NÄT SOM ANDAS - Lätt och bekvämt material som andas.
  • STICKHÅLSSÄKER - Stickhålssäker Pro5-finish i form av ett lättviktigt, flexibelt 0.8mm tjockt skikt på sulan. Yttersula som skyddar mot vassa föremål i underlaget, men fortfarande ger fullständig barfotakänsla.
  • HI-VIZ-FODER - Ljust foder som hjälper dig att upptäcka oönskad flora och fauna på insidan, innan du sätter på dig dem.
  • WATER RESISTANT - Tillverkad av vattenavvisande material som är icke-absorberande.
  • Vikt: baserad på en enda sko i herrstorlek: EU 42 | UK 8 | US 9 540g
Storlekstabell
EU StorlekMåttet på innersula (cm)bredd (cm)Längd på din fot (cm)
36
23
9,3
22,1-22,5
37
23,5
9,5
22,5-23
38
24,5
9,8
23,1-24
39
25,5
10
24,1-25
40
26,5
10,225,1-26
41
27
10,526,1-26,5
42
27,5
10,7
26,6-27