Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

VivoBarefoot M Tracker II FG Obsidian

  • 2 695 kr
  • 1 995 kr

I lager

Minimalistisk känga konstruerad i vattenavvisande material!

Uppdatera och superskön känga från VivoBarefoot med bra grepp och känsla. Perfekt för fjällvandring, äventyr i skogen, trail-running och som vädertålig vardagssko. Tillverkad i vattentätt material som också andas bra, perfekt när du rör dig i varierande och krävande terräng. Den tunna sulan med riktigt bra grepp medför att blöta underlag som lera, mossa o.s.v. inte blir ett hinder. Väldigt bra val för fjällvandringen när du är ute efter en lättare och smidigare känga en de traditionella. Skon är även perfekt till vardags såväl under regniga och slaskiga höstdagar som promenaden till och från jobbet under kalla vinterdagar. Skorna är konstruerade i vattenavvisande material men alla sömmar är ej tejpade så står en i vatten kan det bli fuktigt i skorna. 

Dessa skor håller borta vatten bra men är inte 100% vattentäta i alla situationer. Vi på Northsport har testat dessa mycket och gillar verkligen känslan och värmen de ger under höst och vinter. Dock har vi upplevt att de kan ta in lite vatten via plösen och kan därför inte garantera att de är 100% vattentäta även om materialet inte släpper in vatten. Behandlas lädret upplever vi dock att den vattentäta förmågan förbättras till nästan perfekt.

Fotformad (inte tåformad) för att ge dina fötter rätt förutsättningar
Breda, tunna och flexibla ger dina fötter de förutsättningar de förtjänar. Till skillnad mot vanliga, traditionella skor så bidrar VivoBarefoot till naturlig stabilitet och frihet för dina fötter.

Tracker II FG - Uppdaterad och förbättrad version
Mindre, bättre och mer hållbara val av material har reducerat det ekologiska fotavtrycket för denna sko medan alla de egenskaper som gjorde föregångaren så populär finns kvar

PRO5
Patenterat, ultratunt skikt med punkteringsmotstånd. Fem gånger starkar punkteringsmotstånd än en vanlig sula med samma tjocklek

WINTERPROOF
Väderisolerade ovandelar, tejpade sömmar och värmeisolering.

Vattenavvisande material
Värmeförslutande sömmar och/eller hydrofobisk konstruktion för innerskon med icke-absorberande material för att hålla vattnet ute.
Sömmar runt plösen är ej tejpade så står en still med vatten en bit upp över skorna kan det bli fuktigt i skorna.

WP LEATHER
Exklusivt, slitstarkt läder med en speciell väderbeständig och vattentät behandling.

REMOVEABLE THERMAL INSOLE
En termisk innersula på 3,5 mm som kombinerar Outlast™ termiska regulator, reflekterande folie och isolerande skum, vilket ger dig tre gånger bättre värmeskydd än vanliga innersulor.

Skovård

Vårda och ta hand om dina skor på bästa sätt. Impregneringsspray som skyddar dina skor mot väta och smuts, skovax för att vårda skorna, 

Conditioner för impregnering och vård av slätt läder.

Länk till skovård nedan.

Skovård


STORLEKSUPPLYSNING: VivoBarefoot är större i storlek än många andra märken som Altra, Merrell, Nike.
Använder du normalt EU 44/ US 10 på Altra, Nike, Merell, Saucony osv. så välj storlek 43 på Vivobarefoot.
Gå ner en EU storlek.

Storlekstabell
EU StorlekMåttet på innersula (cm)bredd (cm)Längd på din fot (cm)
402610,624,7-25,2
412710,825,3-26,2
4227,51126,3-26,7
432811,226,8-27,2
442911,427,3-28,2
4529,511,628,3-28,7
463011,828,8-29,2
47311229,3-30,2