Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

VivoBarefoot Kids Primus Ludo Hi Obsidian

  • 1 095 kr

I lager

Sneakerstövlar gjorda av vegana*, återvunna och vattentäta material. Lätt att dra av och sätta på med ett enkelt kardborreband, fasta elastiska snören och hälband. Primus Ludo är designade för att tåla mycket med en uttagbar termisk innersula för vintern. Skorna ger grepp och markkänsla på alla underlag – från våt till torr, från stenig till fast terräng.

Ludo bidrar till naturlig stabilitet, naturlig känsla och naturlig styrka för dina barns fötter!

KIDS URBAN PLAY YTTERSULA - Fäste och flexibilitet i skön förening för barn så att de lättar håller balansen.

ISOLERANDE INNERSULA - Den isolerande innersulan är försedd med en integrerad temperaturreglerande teknologi som absorberar, lagrar och frigör värme. Detta smarta isolerande lager svarar på fötternas naturliga temperaturväxlingar så att de hålls varma eller kyls ner efter behov.

VEGAN* - De huvudsakliga materialen i alla VivoBarefoots Vegan*-produkter är syntetiska och kommer inte från djur. De har (ännu) inte den insyn de behöver i produktionen av alla de små komponenter (som lim och färgämnen) som används i dessa produkter för att säkerställa att de uppfyller veganernas bästa praxis. Så även om VivoBarefoot tror att skorna är veganska kan de ännu inte garantera det och vill vara helt öppna.

VARMT FODER - Foder som håller fötterna varma även i sträng kyla.

WATER RESISTANT - Tillverkad av vattenavvisande material som är icke-absorberande.

Storlekstabell
EU StorlekMåttet på innersula (cm)bredd (cm)Längd på din fot (cm)
3019,58,218,1-19
31208,419,1-19,5
3220,58,619,6-20
33
21
9
22,6-23,5
34
22
10,1
23,6-24