Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Barfotaskor

Barfotaskor för herrar

Naturliga skor som barfotaskor, minimalistiska skor och skor med zero drop är något som vi länge förespråkat. Vi var förmodligen den första sportbutiken i Sverige som öppet kritiserade de traditionella löparskorna och valde att enbart satsa på mer lätta och naturliga löparskor med låg häl. Barfotaskor möjliggör samma teknik som barfotalöpning men ger samtidigt skydd åt fötterna. Barfotalöpning och barfotaskor behöver inte bara vara ett komplement till att springa med vanliga löparskor. Många som börjat springa med mer naturliga skor övergår ofta helt och håller till denna typ av skor.

Idag finns det mycket att välja på. Det finns nu även skor med dämpning men som verkar för ett naturligt steg. En kombination med dämpning, zero drop och låg vikt har visat sig vara ett väldigt bra koncept för flera användare. Bland barfotalöpare används de som ett komplement för att variera träningen och de är väldigt populära för de som vill testa att gå ifrån traditionella klumpiga skor. 

Upptäck fördelarna med barfotaskor i vårt stora utbud! Barfotaskor är speciellt designade för att ge dig den naturliga känslan av att gå barfota, medan du samtidigt skyddar fötterna mot ytan under dig. Detta kan hjälpa till att stärka fot- och benmusklerna, öka rörligheten och förbättra balansen. Våra barfotaskor är perfekta för löpning, vandring och dagliga aktiviteter och finns i ett stort urval av storlekar och färger. Köp dina barfotaskor hos oss idag och börja njuta av den naturliga känslan av barfota fötter på ett säkert och bekvämt sätt!