Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

VivoBarefoot W Tracker Forest ESC Obsidian

  • 2 895 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

"ESCape to connect"

Tracker Forest ESC är designad för att fungera i harmoni med naturen för att låta dig knyta an till de mest extrema skogsområden vår planet kan  erbjuda. Slå dig fri från de upptrampade stigarna och upplev vandring  som det ska kännas. Tillverkad i samarbete med vildmarksexpert från Wild  Human och Independent Adventurer.

Kängor med barfotakänsla och Michelin-sula! 

Uppdaterad och superskön känga från VivoBarefoot med bra grepp och känsla. Perfekt  för fjällvandring och äventyr i skogen. Tillverkad i vattentätt material som också andas bra, perfekt när du rör dig i varierande och  krävande terräng. Den tunna men aggressiva sulan från Michelin ger  fantastiskt grepp och medför att blöta underlag som lera, mossa osv.  inte blir ett hinder! V-formade dobbar på undersidan gör att du tar dig  genom terräng som andra skor inte låter dig göra. Väldigt bra val för  skogsvandringen när du är ute efter en lättare och smidigare känga en de traditionella. Tracker Forest ESC har inte ett traditionellt vattenavvisande yttre utan har istället fokuserat på ett material som  andas. Meshfodret i kombination med lädret gör att de är vattenavvisande men samtidigt andas vilket ger en unik upplevelse.

Fotformad (inte tåformad) för att ge dina fötter rätt förutsättningar
Breda, tunna och flexibla ger dina fötter de förutsättningar de förtjänar. Till skillnad mot vanliga, traditionella skor så bidrar VivoBarefoot till naturlig stabilitet och frihet för dina fötter.

WINTERPROOF
Väderisolerade ovandelar, tejpade sömmar och värmeisolering.

Vattenavvisande material
Värmeförslutande sömmar och/eller hydrofobisk konstruktion för innerskon med  icke-absorberande material för att hålla vattnet ute.

WP LEATHER
Exklusivt, slitstarkt läder med en speciell väderbeständig och vattentät behandling.

Skovård

Vårda och ta hand om dina skor på bästa sätt. Impregneringsspray som skyddar dina skor mot väta och smuts, skovax för att vårda skorna, 

Conditioner för impregnering och vård av slätt läder.

Länk till skovård nedan.

Skovård


Storlekstabell
EU StorlekMåttet på innersula (cm)bredd (cm)Längd på din fot (cm)
3623,5
9,2
22,5-23
37
24,5
9,4
23,3-23,8
38
25
9,6
23,9-24,3
39
25,5
9.8
24,4-24,8
40
26,5
10
24,9-25,3
41
27
10,2
25,4-26,3
4227,5
10,526,4-27