Unikt sortiment. Löpning, skidåkning och äventyr!

Altra W Outroad 2 Navy

  • 1 499 kr

I lager

Uppdaterad version av Altras nya populära modell! Outroad 2 är byggd för asfalt och grus men även utrustad för äventyr på stigar!

Dina löpturer är inte längre bundna till vägarna tack vare de funktioner som finns i denna road- och trailsko! Den helt nya Outroad 2 är utrustad med funktioner från väg till trail tack vare Altras greppvänliga MaxTrac™-yttersula. Med ett oöverträffat grepp låter den dig ta kontroll över din löpning, oavsett om det är på ny jord eller en bekant väg! Som den första i sitt slag i Altra-familjen skapades Outroad för den som vill utforska stigarna och njuta av att upptäcka nya rutter och nya vägar.

Outroad 2 har främst uppdaterats på ovandel, som är mer slitstark för  att klara av det mer krävande terräng den är avsedd att användas i.

Mellansula: Själva skummet består av 100% Altra EGO i full längd. Det är ett mycket stötdämpande skum med bra returenergi. Outroad har som alla andra Altraskor med 0 mm drop Balanced Cushioning™ som Altra kallar det. Det är en fördel om du vill hamna längre fram på foten vid isättningen och på det hela taget vill ha en mer aktiv och naturlig löpstil.

Yttersula: Altras greppvänliga MaxTrac™ yttersula ger den perfekta kombinationen av grepp, grepp och hållbarhet på alla typer av terräng!

Passform: Outroad har Altras Slim FootShape™ Fit, vårt tunnaste passform som är designat för att låta dina fötter spridas bekvämt för att ge dig den stabilitet och kraft du behöver för att ta på de välbekanta vägrutterna eller nya grusstigar.

Specifikationer:

  • Typ: Allround löparskor
  • Underlag: Asfalt, grus, stigar
  • Vikt: 246 gram per sko (EU 39)
  • Drop: 0 mm/Stapelhöjd: 27 mm
  • Lämpliga för: Asfalt/grusväg/trail