• Cinch Black Brick
  •  

ZEMgear - Cinch

Isolerande & vattenavstötande!
ZEMgear US storlek. Kommer endast i hela US storlekar:
647 kr Ord. Pris (995 kr)

Beskrivning

Barfotaskor som är vattenavstötande och konstruerande på återvunna material! 

För löpning året runt, stöter bort vatten effektivt! Fungerar under vår, sommar, höst och vinter! 

Minimalistiska, lagomt varma och vattenavstötande
ZEMgear Cinch är ett par mycket välgjorda barfotaskor för löpning året runt. Deras vattenavstötande egenskaper gör dock att de passsar bra under höst och vinter. De är konstruerade med isolerande mjukt material på insidan och vattenavstötande material på utsidan. Materialet sitter ihop i ett stycke under snörningen för att undvika att snö och vatten kommer ner i skorna. Snörningen gör att det är enkelt att anpassa hur tajt de ska sitta. Materialet går också upp en del på sidorna för att ge extra isolering och skydd för snö. De är vattenavstötande, lätta och har en bra barfotakänsla (som är ovanligt bland minimalistiska skor som är vattenavstötande). Den mjuka 3,5 mm tjocka sulan är extra förstärkt med starkt material för att tåla löpning i terräng, grov asfalt och isigt underlag. På normala vintervägar och i skogen greppar de bra men är inte konstruerade för löpning på is och väldigt hala underlag.

Ett plus för Cinch är att de är riktigt snygga! Kan även användas som snygga sneakers. 

Vattenavstötande material
Cinch är inte helt vattentäta då de saknar limmade sömmar men materialet på ovansidan stöter ifrån sig vatten bra. Vid löpning i väldigt blött och regnigt väder eller snöslask så får man räkna med att bli blöt framme vid tårna då sömmarna inte är tejpade. Materialet i skorna har en väldigt bra isolerade förmåga så även om det blir fuktigt i skorna så håller sig fötterna mycket varma. 

Ett bra miljöval
Sulan är helt konstruerad på återvunnet gummi. ZEMs snygga kartonger som är fullt återvinningsbara, "Printed with soy ink", är också minimalistiska = mindre fraktvolymer. ZEMgear tänker grönt hela vägen, det gillar vi!

Storlek ZEMgear Cinch: EU-storleken stämmer in bäst på normal storlek

Vikt: 135 gram i stl 43
Lutning häl- framfot: 0 grader 

Leverans: 1-3 dagar

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

z8qTCQ
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: Cin46
#: 1

Du kanske också är intresserad av

  • 631 kr
    ( 970 kr)